Logistiek adviesbureau

ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

Change management

Hoe goed de uitwerking van uw plan of project ook is, mensen zullen altijd weerstand bieden. Verandering is iets wat niet vanzelf gaat. Sommige van uw medewerkers ontwikkelen weerstand, worden onzeker en hebben soms ook angsten voor de veranderingen die eraan komen. Dit vergt van de verandermanagers meer dan alleen kennis van de inhoud. Een soepel verloop van de verandering vraagt om een duidelijke visie, gestructureerde aanpak en gevoel en oog voor het menselijk proces.

In uw rol als manager of hoger middenkader is het erg belangrijk dat u thuis bent in organisatieverandering. Organisaties veranderen continu. Hoe kunt u daar vanuit uw rol effectief in meewerken? ASD Coddens biedt u een kort programma waarin u direct aan de slag gaat. Kort, praktijkgericht en krachtig. Met de combinatie van theorie aangevuld met de rijke ervaring van onze docent krijgt u een opleiding aangeboden waarmee u effectief change kan implementeren!

Doel

Deze training biedt u inzicht in principes op het gebied van veranderkunde en het praktisch doorvoeren van veranderingen binnen organisaties. Daarmee wordt u perfect voorbereid op het werk binnen verandermanagement.

 

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die betrokken is bij veranderingen. U bent betrokken bij projecten, nieuwe werkwijzen, veranderende diensten, nieuwe producten of veranderingen in organisaties en dit bijvoorbeeld in de rol van projectleider, opdrachtgever, medewerker van een project, change manager...

Programma

1 daags programma met onder andere:

  • Model voor veranderingsprocessen
  • Het ontwikkelen van een veranderplan
  • Draagvlak creëren voor verandering
  • Het leiden van een veranderproces
  • Weerstand managen
  • Praktijkvoorbeelden en mogelijke valkuilen

Schrijf u in voor een opleiding via open inschrijving. Wilt u samen met collega's een training volgen, dan kunt u de training incompany laten verzorgen. We ontwerpen ook programma's speciaal op maat voor uw organisatie. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op!

 

Open trainingen vinden plaats op verschillende momenten in een jaar. 
Voor alle trainingen geldt dat er een minimum van 4 personen dient deel te nemen om de training door te laten gaan. 

Inschrijvingsdata:

Op verzoek te bepalen

U kan steeds een incompany opleiding reserveren op de data die u wenst.

Waar? Gent

Trainingen zijn inclusief broodjeslunch.

Prijs:  430€ excl btw. Wilt u meerdere cursisten inschrijven, dan kunt u rekenen op onze voordelige groepsprijzen.

Krijg tot 30% subsidie voor deze opleiding!  Klik hier

Inschrijven:  contact

Voor al uw mogelijke vragen en/of opmerkingen: contact


Uw docent: Stijn Coddens

Stijn Coddens is zaakvoerder en senior consultant bij ASD Coddens. Stijn heeft meer dan 20 jaar ervaring in het hoofdmagazijn van Volvo Logistic services. Hij heeft er naast zijn functie als Logistic engineer verscheidene leidinggevende functies bekleed. De ruime ervaring opgedaan binnen logistiek, lean management en projecten deelt hij met veel enthousiasme. Deelnemers waarderen de goede mix van theorie en praktijkvoorbeelden die Stijn steeds weer aanbrengt in zijn lessen.