ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

Uitbreiding magazijn en productie bij Milpak

Het bedrijf Milpak is sinds 1987 gekend als co-pakker. Milpak richt zich naar bedrijven die de verpakking van hun producten uitbesteden. Het bedrijf legt zich toe op het verpakken van poeders, korrels, tabletten, vloeistoffen en drukwerk in klein-verpakkingen.

Milpak kent een gezonde groei en daarom wil het bedrijf zijn productie en magazijn ruimte uitbreiden. Milpak wilde hierbij echter niet over één nacht ijs gaan, zaakvoerder Rik Verschuere was zich er van bewust dat de goederenstromen binnen het bedrijf grondig dienden bekeken te worden voordat er gestart werd met het ontwerp van het nieuwe bijkomende gebouw. Het nieuwe gebouw diende "future proof" te zijn, met voldoende mogelijkheden naar uitbreiding van productie en opslagcapaciteit. Via een andere tevreden klant kwam Milpak hiervoor bij ons terecht.

Wij zorgden voor een grondige analyse van de processen en flows binnen het bedrijf. Hieraan koppelden we de nodige data om de noden en mogelijkheden voor de toekomst uit te zetten. Op basis hiervan ontwierpen we zowel de lay out van het nieuwe gebouw als de re-lay out van het bestaande gebouw. Dit gebeurde steeds in overleg met zowel de architect als de klant. Hierdoor werd er ten allen tijde rekening gehouden met zowel de wensen en noden van Milpak als met de bouwkundige aspecten.

Het resultaat is dan ook een optimaal ingericht nieuw gebouw dat voldoet aan de wensen van de klant!

Rik Verschuere, eigenaar en zaakvoerder van Milpak:

Op basis van de studie die ASD Coddens vooraf heeft gemaakt van de flow van de goederen binnen ons bedrijf, kwamen we tot een aantal verrassende resultaten. Deze waren beslissend naar het ontwerp van onze nieuwbouw, waardoor we nu een betere organisatie, meer doordachte stockering en een optimale benutting van de bedrijfsterreinen krijgen.

https://milpak.be/