ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

Geachte bezoeker, voor het meest recente nieuws verwijzen wij u graag door naar onze Facebook-Pagina. Like deze pagina en blijf steeds op de hoogte van het meest recente nieuws!

Onafhankelijke taxatie van bestaande magazijnstellingsystemen

2022-03-28
Onafhankelijke taxatie van bestaande magazijnstellingsystemen

!!NIEUW!!

Indien de huidige magazijninrichting in de toekomst vervangen wordt met nieuwe magazijnstellingen, wordt er dikwijls niet nagedacht over wat er met de oude magazijnstellingen moet gebeuren.

Wij raden daarom sterk aan om te berekenen wat uw stellingen nog waard zijn. Uw gebruikte magazijninrichting levert misschien meer op dan u denkt.  

Het laten opkopen van uw oude magazijnstellingen levert namelijk een hogere prijs op dan de waarde van het oud ijzer,  bovendien is de marktwaarde meestal hoger dan de boekwaarde die uitgaat van een vaste afschrijvingsperiode.

ASD Coddens is daarom gestart met een vakkundige en onafhankelijke taxatie op alle soorten magazijnstellingen.  

Wij doen NIET aan inkoop, opkoop en verkoop van gebruikte magazijninstellingen. Het voordeel hiervan is dat de waardebepaling volledig onafhankelijk plaatsvindt.

Onze specialisten zien bedrijven in heel België en hebben een uitgebreide kennis van de lokale en Europese markt. Hierdoor indiceren onze waardebepalingen altijd een reële marktwaarde. Vervolgens bepaalt de ondernemer wat deze met de waardebepaling doet. Verkopen, inruilen, nog even laten staan, …

Om een realistische en vakkundige taxatie te kunnen maken, komen wij ter plaatse de magazijninrichting analyseren en opmeten. 

Benieuwd wat uw magazijninrichting nog waard is?  Neem dan contact met ons op en een specialist van ASD Coddens zal u vervolgens contacteren om uw aanvraag met u door te nemen en verder te preciseren.