ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

Subsidies

ASD CODDENS: uw erkende KMO portefeuille dienstverlener

Doordat wij erkend zijn als dienstverlener voor de KMO Portefeuille, kan u zowel voor ons advies als voor onze opleidingen van deze subsidie gebruik maken.

Wat is KMO Portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid voor opleidingen en adviesverstrekking georganiseerd door erkende dienstverleners die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Alle verdere voorwaarden verbonden aan de kmo-portefeuille voor advies en opleiding vind je op de site van de Vlaamse overheid

Hoeveel subsidies kan ik krijgen ?

De KMO portefeuille wordt bijgestuurd vanaf december 2019. Vanaf januari 2020 kan een onderneming jaarlijks een totaalbedrag van 7500 euro krijgen voor de domeinen opleiding en advies. Het steunpercentage dat je mag aanvragen is omschreven in onderstaande tabel:

Percentage / plafond                      Opleiding of advies
steunpercentage 20% (MO) of 30% (KO)
steunplafond KO's € 7.500 
steunplafond MO's € 7.500 

Hoe vraag je de kmo-portefeuille aan?

De aanvraagprocedure voor de kmo-portefeuille gebeurt volledig digitaal. Elke subsidieaanvraag moet ten laatste 14 dagen na de startdatum van de prestaties zijn ingediend.

Alle informatie over de aanvraag voor de kmo-portefeuille voor advies en opleiding vind je op de site https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/subsidies-aanvragen-en-ontvangen

Erkenningsnummers KMOP ASD CODDENS:

  • Advies: DV.A217565
  • Opleiding: DV.O217563

Extra informatie:

https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/subsidies-aanvragen-en-ontvangen

gebruikershandleiding van de kmo-portefeuille