Logistiek adviesbureau

ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

Ladingzekering in containers

Onvoldoende gezekerde lading zorgt nog elke dag voor schade aan goederen, containers, schepen, infrastructuur, het milieu enz. In sommige gevallen veroorzaakt dit zelfs verlies van levens.

Het is niet altijd duidelijk hoe goederen op een correcte manier kunnen vastgezet worden in een container, hoe dit moet uitgevoerd worden en wie hiervoor verantwoordelijk is.

Om goederen op een correcte manier te beveiligen, bestaan er internationale instructies en aanbevelingen over hoe de goederen vast te zetten in containers.

Advies

ASD CODDENS biedt u advies aan in deze materie. Wij adviseren u bij alles omtrent het correct laden van containers. Hebt u vragen over:

  • het correct vastzetten van ladingen
  • optimaal laden van uw containers
  • correct wegen van uw lading en container (nieuwe solas norm)
  • schade bij het verzenden en ontvangen van goederen in containers
  • opmerkingen van rederijen over uw geladen container

Neem hiervoor contact op met ons!

Trainingen

Naast advies bieden we ook trainingen aan in deze materie. Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor eigenaars van ladingen, ladend personeel, leidinggevenden van verladende afdelingen of bedrijven, shippers, terminal personeel, personeel uit de verzekeringssector, chauffeurs, veiligheidsverantwoordelijken en andere mensen die met deze goederen of materie in aanraking komen.

Tijdens deze één dag opleiding leert u alles wat u of uw firma kan doen om risico’s, schade en inefficiënt laden tegen te gaan.

Bekijk onze opleidingen om meer te weten te komen!