ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

Geachte bezoeker, voor het meest recente nieuws verwijzen wij u graag door naar onze Facebook-Pagina. Like deze pagina en blijf steeds op de hoogte van het meest recente nieuws!

0503 / 2023

Van chaos naar lean-and-mean!

Van chaos naar lean-and-mean!

BWZ, het maatwerkbedrijf uit Zottegem, zit terug op de logistieke rails! Het nieuwbouwmagazijn werd onder leiding genomen door het team van ASD Coddens. Zowel procedures als instructies werden terug op punt gezet door de lean-gedachte te hanteren en dat leverde heel wat positieve effecten op. 


Lees hier het volledige verhaal.

0403 / 2023

Een nieuw distributiecentrum voor Allimex

Een nieuw distributiecentrum voor Allimex

“Door deze specifieke expertise binnen te halen kunnen we efficiënter aan de slag met ons stockbeheer”.

Allimex is als groothandel en distributeur zowel actief in het domein van hernieuwbare energie als in de industriewereld. Enerzijds hebben ze alles in huis voor de professionele installateur van ondermeer zonnepanelen. Anderzijds zetten ze industriële maakprojecten op en dit zowel in Azië, Amerika en Europa. Deze activiteiten vragen heel wat opslagruimte, ook in het buitenland. Omdat hun huidig magazijn in België op zijn limiet zit, kochten ze een nieuw magazijn met een oppervlakte van 5000 m2 en 12 meter hoogte. Om dit zo efficiënt mogelijk te benutten en ook met het oog op hun verdere internationale groei riepen ze het advies in van ASD Coddens. 

Lees hier het volledige verhaal.

0208 / 2022

Interim Management

Interim Management

Interim Management uitsluitend gericht op de Logistieke Sector

Tijdelijk logistieke kennis en ervaring nodig? Interim management kan een passende oplossing zijn voor een tijdelijke situatie.

Ons netwerk biedt volop mogelijkheden voor interessante tijdelijke opdrachten, bijvoorbeeld bij piekdrukte, als tijdelijke invulling van een openstaande vacature, bij (on)verwachte reorganisatie of voor de continuïteit van een project. Onze interim managers bieden een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties. We versterken tijdelijk jouw organisatie met extra kennis en ervaring.

  • We beschikken over een netwerk van logistieke Interim Managers

  • We interviewen persoonlijk alle voorgestelde logistieke Interim Managers

  • We stellen u beschikbare logistieke specialisten voor die beantwoorden aan uw specifieke criteria

  • De dagprijs voor de geleverde diensten is correct, competitief en wordt in alle openheid met zowel de opdrachtgever als de interim manager besproken.

2803 / 2022

Onafhankelijke taxatie van bestaande magazijnstellingsystemen

Onafhankelijke taxatie van bestaande magazijnstellingsystemen

!!NIEUW!!

Indien de huidige magazijninrichting in de toekomst vervangen wordt met nieuwe magazijnstellingen, wordt er dikwijls niet nagedacht over wat er met de oude magazijnstellingen moet gebeuren.

Wij raden daarom sterk aan om te berekenen wat uw stellingen nog waard zijn. Uw gebruikte magazijninrichting levert misschien meer op dan u denkt.  

Het laten opkopen van uw oude magazijnstellingen levert namelijk een hogere prijs op dan de waarde van het oud ijzer,  bovendien is de marktwaarde meestal hoger dan de boekwaarde die uitgaat van een vaste afschrijvingsperiode.

ASD Coddens is daarom gestart met een vakkundige en onafhankelijke taxatie op alle soorten magazijnstellingen.  

Wij doen NIET aan inkoop, opkoop en verkoop van gebruikte magazijninstellingen. Het voordeel hiervan is dat de waardebepaling volledig onafhankelijk plaatsvindt.

Onze specialisten zien bedrijven in heel België en hebben een uitgebreide kennis van de lokale en Europese markt. Hierdoor indiceren onze waardebepalingen altijd een reële marktwaarde. Vervolgens bepaalt de ondernemer wat deze met de waardebepaling doet. Verkopen, inruilen, nog even laten staan, …

Om een realistische en vakkundige taxatie te kunnen maken, komen wij ter plaatse de magazijninrichting analyseren en opmeten. 

Benieuwd wat uw magazijninrichting nog waard is?  Neem dan contact met ons op en een specialist van ASD Coddens zal u vervolgens contacteren om uw aanvraag met u door te nemen en verder te preciseren. 

0607 / 2021

Feilloos starten met RF-scanning dankzij een optimaal logistiek beheer

Feilloos starten met RF-scanning dankzij een optimaal logistiek beheer

 “De expertise van ASD Coddens is zo breed als je bij een multinational zou verwachten, maar toch is zijn aanpak heel no-nonsens en op KMO-maat”

Lees de testimonial van onze klant Stagobel en ontdek hoe zij de magazijnanalyses en dienstverlening van ASD Coddens ervaren.

 

2904 / 2021

WMS selectie - WMS vergelijken & kiezen

WMS selectie - WMS vergelijken & kiezen

Voor vraagstukken rond voorraadbeheer, het logistieke proces, beschikbaarheid en traceerbaarheid van goederen, gebruik van het WMS en optimale inrichting van het magazijn ben je bij onze warehouse experts aan het juiste adres.
Wij richten ons op procesoptimalisatie en efficiëntieverbetering van jouw magazijn.
Jouw uitdagingen in en om het magazijn zijn de zorg van onze warehouse experts!

๐™Š๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฌ๐™š๐™š๐™œ๐™ฉ ๐™ช ๐™—๐™ž๐™Ÿ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง๐™—๐™š๐™š๐™ก๐™™ ๐™™๐™š ๐™–๐™–๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™› ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ช๐™ฌ ๐™’๐™–๐™ง๐™š๐™๐™ค๐™ช๐™จ๐™š ๐™ˆ๐™–๐™ฃ๐™–๐™œ๐™š๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™Ž๐™ฎ๐™จ๐™ฉ๐™š๐™š๐™ข (๐™’๐™ˆ๐™Ž)?
๐˜ผ๐™Ž๐˜ฟ ๐˜พ๐™ค๐™™๐™™๐™š๐™ฃ๐™จ ๐™–๐™™๐™ซ๐™ž๐™จ๐™š๐™š๐™ง๐™ฉ ๐™ซ๐™ค๐™ก๐™ก๐™š๐™™๐™ž๐™œ ๐™ค๐™ฃ๐™–๐™›๐™๐™–๐™ฃ๐™ ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐™—๐™ž๐™Ÿ ๐™™๐™š ๐™จ๐™š๐™ก๐™š๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ช๐™ฌ ๐™’๐™ˆ๐™Ž-๐™ฅ๐™–๐™ ๐™ ๐™š๐™ฉ, ๐™ก๐™š๐™š๐™จ ๐™ข๐™š๐™š๐™ง ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™ค๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™–๐™–๐™ฃ๐™ฅ๐™–๐™ .

 

0402 / 2019

ASD Coddens nieuws en communicatie via Facebook

Geachte bezoeker, voor het meest recente nieuws verwijzen wij u graag door naar onze Facebook-Pagina. Like deze pagina en blijf steeds op de hoogte van het meest recente nieuws!