ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

All Fields kiest voor groei onder optimale logistieke condities

All Fields is een toonaangevende KMO die over heel Europa marketing opdrachten uitvoert. Ze zijn gespecialiseerd in het installeren van winkelconcepten om zo een optimale klantenervaring te creëeren. Het installeren van winkelrekken, het ombouwen ervan, maar evengoed het ombouwen of verhuizen van volledige winkels. All Fields werkt voor honderden merken en retailers in diverse sectoren. 

Olivier Coeman en Giovanni Van Bael, zaakvoerders én oprichters van All Fields, leerden de kneepjes van hun vak letterlijk in “the field”. In 2013 begonnen ze samen met een kleine startup, vanuit een piepkleine container. Door zelf alle projecten van A tot Z uit te voeren, kwam de focus vooral op de technische uitvoering te liggen.

“In het verleden hebben we reeds beroep gedaan op ASD Coddens omdat we door de voortdurende groei genoodzaakt waren om onze opslagruimte uit te breiden. Bovendien botsten we op het feit dat onze logistiek niet optimaal functioneerde. Er was dus nood aan externe ondersteuning met kennis en expertise. Een aantal jaar later hebben we bijgebouwd en zo het magazijn verdubbeld. Al snel was de keuze gemaakt om opnieuw ASD Coddens in te schakelen.” vertelt Olivier Coeman, Managing Director All Fields. De kleine container werd op enkele jaren tijd ingewisseld voor eigen kantoren en magazijnen, goed voor meer dan 5.000 vierkante meter. 

“De samenwerking verliep zeer aangenaam. De mensen van ASD Coddens waren steeds bereikbaar en zeer betrokken met het project. Ze hebben ons ontzorgt in het volledige logistieke traject. In eerst instantie hebben ze geholpen bij de uittekening van de plannen van het nieuwe magazijn. In tweede instantie hebben ze ons in contact gebracht met verschillende spelers van rekken waarin ze ons begeleid hebben met de offerteaanvragen. Deze service was voor ons een pluspunt! ” zegt Olivier Coeman.