ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

Geachte bezoeker, voor het meest recente nieuws verwijzen wij u graag door naar onze Facebook-Pagina. Like deze pagina en blijf steeds op de hoogte van het meest recente nieuws!

Operationele verfijning bij Decospan

2023-08-15
Operationele verfijning bij Decospan

Decospan ontwikkelt, produceert en vermarkt houtproducten, meer bepaald fineerproducten die worden toegepast op panelen voor interieurafwerking, keukens en vloeren. 

Sinds de derde generatie het bedrijf heeft overgenomen en vanwege de ambities van de familie, is Decospan enorm snel gegroeid. Ongeveer vijf jaar geleden heeft het bedrijf een state-of-the-art fabriek gebouwd in Menen. Er zijn ook enkele acquisities geweest, waardoor de groep snel is gegroeid. "Deze snelle groei met uitgebreide investeringen bracht verschillende uitdagingen met zich mee zoals de implementatie van nieuwe IT systemen en het opstarten van allerlei nieuwe geautomatiseerde machines. Om deze principes concreter vorm te geven en sneller te implementeren in de verschillende afdelingen in Menen, hebben wij ASD Coddens ingehuurd.” vertelt Maarten Van Vooren, COO Decospan. 

Meer weten over dit project? Klik hier.