ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

Geachte bezoeker, voor het meest recente nieuws verwijzen wij u graag door naar onze Facebook-Pagina. Like deze pagina en blijf steeds op de hoogte van het meest recente nieuws!

All Fields kiest voor groei onder optimale logistieke condities

2023-09-01

All Fields is een toonaangevende KMO die over heel Europa marketing opdrachten uitvoert.

Olivier Coeman en Giovanni Van Bael, zaakvoerders én oprichters van All Fields, leerden de kneepjes van hun vak letterlijk in “the field”. In 2013 begonnen ze samen met een kleine startup, vanuit een piepkleine container. Door zelf alle projecten van A tot Z uit te voeren, kwam de focus vooral op de technische uitvoering te liggen.

“In het verleden hebben we reeds beroep gedaan op ASD Coddens omdat we door de voortdurende groei genoodzaakt waren om onze opslagruimte uit te breiden. Bovendien botsten we op het feit dat onze logistiek niet optimaal functioneerde. Er was dus nood aan externe ondersteuning met kennis en expertise. Een aantal jaar later hebben we bijgebouwd en zo het magazijn verdubbeld. Al snel was de keuze gemaakt om opnieuw ASD Coddens in te schakelen.” vertelt Olivier Coeman, Managing Director All Fields.

Lees verder