Logistiek adviesbureau

ADVIES, ONDERSTEUNING EN ONTWIKKELING OP MAAT VAN UW BEDRIJF!

Lean management

Lean is een wereldwijd bewezen en toegepaste verbetermethodiek. Bedrijven die Lean Management gericht toepassen ervaren kostenreductie, snellere doorlooptijden, meer betrokkenheid van personeel en partners en een betere kwaliteit.

Lean Management is een internationale methodiek die deze duurzame verbetering tot stand brengt. In deze opleiding leert u problemen in processen opsporen, analyseren en reduceren. Daarnaast verhoogt u uw competenties zodat u verbetertrajecten kan leiden en veranderingen kan implementeren. U brengt uzelf en uw organisatie naar een hoger niveau.

Doel

Om ervoor te kunnen zorgen dat medewerkers begrijpen wat het doel van Lean is en wat hun rol binnen de projecten is, is deze Lean training ontwikkeld. In deze 3-daagse training wordt uitgelegd wat Lean is, waar het vandaan komt, waar het werkt en waar niet, wat Lean betekent voor een organisatie, en hoe men kan bijdragen aan het laten slagen van een project.

Doelgroep

Voor iedereen die in aanraking komt met Lean, of er mee wil starten.

De opleiding is uitstekend geschikt voor zowel leidinggevenden en professionals als voor gewone medewerkers die betrokken zijn bij verbeterprojecten en van wie een concrete en aantoonbare bijdrage wordt verwacht.

Programma

Voorkennis over Lean is niet noodzakelijk. Tijdens deze 3daagse training behandelen wij de historiek, achtergrond en filosofie van Lean, zodat u weet waar de methodieken vandaan komen. Verder begint de training bij de basis van Lean en worden de begrippen duidelijk uitgelegd en toegelicht. Alle belangrijke Lean zaken zoals waste, smed, 5s, value stream, pdca, push-pull… komen aan bod. Tijdens de opleiding krijgt u een duidelijk beeld van hoe een lean structuur kan opgebouwd worden, en waar uw organisatie zich kan op baseren voor de uitrol van Lean.  Na 3 dagen bent u op de hoogte van de meest gebruikte technieken en kan u deze ook zelf beginnen toepassen.

Wilt u samen met collega's een training volgen, dan kunt u de training incompany laten verzorgen. We ontwerpen ook programma's speciaal op maat voor uw organisatie. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

*3-daags programma lean management*

Open trainingen vinden plaats op verschillende momenten in een jaar. 
Voor alle trainingen geldt dat er een minimum van 4 personen dient deel te nemen om de training door te laten gaan. 

Inschrijvingsdata:

Op verzoek te bepalen

Trainingen zijn inclusief broodjeslunch.

Prijs: 1050€ excl btw. Wilt u meerdere cursisten inschrijven, dan kunt u rekenen op onze voordelige groepsprijzen.

Krijg tot 30% subsidie voor deze opleiding!  Klik hier

Inschrijven:  contact

Voor al uw mogelijke vragen en/of opmerkingen: contact


Uw docent: Stijn Coddens

Stijn Coddens is zaakvoerder en senior consultant bij ASD Coddens. Stijn heeft meer dan 20 jaar ervaring in het hoofdmagazijn van Volvo Logistic services. Hij heeft er naast zijn functie als Logistic engineer verscheidene leidinggevende functies bekleed. De ruime ervaring opgedaan binnen logistiek, lean management en projecten deelt hij met veel enthousiasme. Deelnemers waarderen de goede mix van theorie en praktijkvoorbeelden die Stijn steeds weer aanbrengt in zijn lessen.